Apopro
Tørt hår og skadet hår – ApoPro.dk guider dig

Har du også skadet og tørt hår?

Mange mennesker kæmper med ødelagt og tørt hår, især når efteråret nærmer sig. Den kølige luft får os til at tage en hue på, men den kombination er hård ved håret. Heldigvis er løsningen simpel: Fugt, fugt og atter fugt. En hårkur hjælper dig med at genskabe hårets naturlige fugtindhold og reparere de skadede hårstrå, så du kan bevare et smukt, glansfuldt og ikke mindst sundt hår gennem de kolde måneder, der venter forude.

 

Brug en hårkur til tørt hår

En hårkur til tørt hår er anderledes end eksempelvis en balsam. Den åbner for dine hårstrå og gør det muligt for ingredienserne at trænge helt ind i midten, hvor de kan fugte, pleje og reparere. En hårkur til tørt hår tager tid, og derfor skal den sidde i håret længere end andre hårprodukter. Til gengæld er det al tiden værd.

En hårkur kan give tørt og skadet hår en blød og glat overflade, og ofte kræver det blot en eller to ugentlige behandlinger. Der er mange hårkure at vælge mellem (og du kan også bruge en hjemmelavet hårkur til tørt hår).

Vi har fundet 4 gode hårkure til tørt og ødelagt hår:

Beaute Pacifique Hydrating Hairmask

  • En fugtgivende hårkur, som giver tørt hår et fugtboost og genopretter fugtbalancen i tørt og skadet hår. 

Vichy Dercos Protein Hårmaske

  • En nærende hårmaske, som efterlader tørt hår blødt og smidigt takket være pracaxi-olie og quinoafrø-ekstrakt.

Raunsborg Hair og Scalp Mask

  • En stimulerende hårmaske, som kan anvendes i alle hårtyper, der trænger til fugt, glans og fornyet styrke.

Australian Bodycare Scalp Serum Treatment Mask

  • En hovedbundskur med naturlig australsk Tea Tree Oil, som fugter, lindrer og beroliger irriteret hovedbund.

Se hele udvalget af hårkure

Husk en balsam efter din hårkur

Det er vigtigt, at du bruger en god balsam efter din hårkur. En balsam lukker dine hårstrå, efter at hårkuren har åbnet dem, og det giver håret en blød og glat overflade. Hvis du ikke gør det, kan håret derimod føles kruset, og så går du glip af det fulde resultat. Du kan finde et stort udvalg af balsam hos ApoPro.dk, men du kan også finde kombinerede hårkur- og balsamprodukter.

Et eksempel på dette er Ecookings Hårkur. Den består både af en fugtgivende og reparerende hårkur og en balsam, som sørger for at lukke hårstråene. På den måde får du det bedste fra begge verdener, samtidig med, at du sparer tid.

En hårolie kan også tæmme kruset hår

Hvad gør du, når håret driller på fugtige dage? Mange har en olie til håret som en fast del af taskens indhold. En hårolie beskytter, plejer og fugter håret i dybden, og så kan den hurtigt få selv det mest krusede hår til at skinne og føles glat og blødt, når det er nødvendigt. Hvis du mangler en, kan du prøve Ecookings Hårolie. Den har et højt indhold af vitaminer og forskellige olier, som hjælper med at reparere slidte spidser og genskabe hårets naturlige glans.

 

Tørt hår kan skyldes mange ting

Men efterårets svingende temperaturer gør, at mange af os helt naturligt vil opleve forskellige udfordringer med vores hår – og det bliver ikke bedre af, at vi pakker hovedbunden ind i en varm, vamset hue. Den rigtige hårpleje kan gøre en stor forskel for dit hår. Hvis du døjer med tørt hår, kan du gøre dit hår en tjeneste ved at skrue ned for antallet af ugentlige hårvaske og sænke vandets temperatur. Og til gengæld skrue op for fugten med en god shampoo. Du kan også skære ned på varme stylingredskaber som glattejern, krøllejern og føntørrer. Alt sammen hjælper til at bevare hårets naturlige fugtighed og olier, men skåner også hovedbunden.

Du kan finde hundredvis af gode hårprodukter til tørt og ødelagt hår på ApoPro.dk – og der er noget for enhver hårtype.

 

Hvis du har spørgsmål, kan du få svar af vores farmaceuter på chatten.

 

Se hele udvalget af hårpleje

 

Har du brug for hjælp?