Apopro

Black Friday-tilbud hos ApoPro.dk

Ligesom resten af Danmark og resten af verden er Black Friday hos os blevet en dag, som fejres med et væld af ekstremt gode tilbud. De fleste vælger at bruge dagen til indkøb af julegaver, men også som ren selvforkælelse. Måske mangler du en ny kaffemaskine eller måske en røremaskine til alle de hjemmebagte boller, du pludselig ville få lyst til at bage. Eller er det planen at købe nye, vamsede hjemmesko til hele familien – på 70% tilbud. Her hos ApoPro.dk sælger vi ikke kaffemaskiner eller røremaskiner, men til gengæld har vi tidligere haft vilde dagstilbud og rabatter på både hudpleje, kosttilskud og gaveæsker.

 

>> BANNER MED LINK TIL BLACK FRIDAY-KAMPAGNE

 

Hvilken dato er Black Friday?

Det er Black Friday den sidste fredag i november, og i år er datoen for Black Friday den 25. november 2022. På Wikipedia kan man læse, at dagen er den uformelle betegnelse for fredagen efter Thanksgiving i USA. Ofte ses dagen som starten på selve julehandlen, og de mange tilbud er et initiativ for at sætte rigtig gang i feriehandlen. Black Friday er ikke en helligdag eller en fridag som sådan, men alligevel er der flere amerikanske delstater, der har ladet dagen være en fridag for delstatsansatte.

 

Bedste Black Friday-tilbud

ER DU KLAR TIL NOGLE VILDE TILBUD? Vi lover dig, at tilbuddene bliver helt fantastiske, så sid klar ved skærmen og bliv den første til at få fingre i dine favoritter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag og få tilbudsmail direkte i din indbakke fra det øjeblik, de er gældende.

Deals, udsalg, rabatter og tilbud

Hvordan er din købeadfærd til Black Friday? Er du én af dem, der sparer op i flere måneder op til for at købe større ting til hjemmet, køber du alle julegaver denne ene dag – eller har du en lidt mere lyststyret købeadfærd, hvor rabatternes størrelse er det, der tæller og er afgørende for, hvad og hvor meget du køber? Uanset hvad er det hele en mulighed til Black Friday, for her er det samtlige butikker og webshops, der sætter varerne ned. Dog eksisterer der samme dag et helt andet koncept: Green Friday. Konceptet Green Friday er det modsatte af Black Friday, for det betyder, at priserne sættes op, men med det formål at donere overskuddet til en god sag.

 

>>BILLEDE IND HER

 

Hudpleje på tilbud

På ApoPro.dk finder du et kæmpestort udvalg af hudpleje til alle hudtyper. Vores udvalg dækker både budgetmærker, populære mærker og luksusmærker. Vi har opdelt nogle af produkterne i disse kategorier, så du nemt og overskueligt kan finde det, du lige står og mangler:

 

Er der en bestemt creme eller et produkt, du har i tankerne, men ikke kan finde på shoppen? Så skriv eller ring til vores eksperter, som kan guide dig i retning af et lignende produkt.

 

Kosttilskud og vitaminer på tilbud

Er du i tvivl om, hvilke typer kosttilskud og vitaminer, vi sælger hos ApoPro.dk, kan du finde dem her:

Kosttilskud

Vitaminer

Hvis du allerede modtager vores nyhedsbrev i dag, vil du få direkte besked, når vi næste gang har kosttilskud og vitaminer på tilbud. Vi har tidligere haft masser af kosttilskud og vitaminer med nedsatte priser i anledning af til Black Friday. Vi glæder os til et brag af en Black Friday-fest og håber, du vil elske vores særtilbud.

Favoritmærker hos ApoPro.dk

Hvilket mærke er dit yndlingsmærke inden for eksempelvis hudpleje og kosttilskud? Vi har listet alle vores mærker, så du nemt kan holde øje med, om der er særlige rabatter på dine favoritter.

Se alle vores mærker

Nogle af vores produkter har vi altid “God pris” på, så her er der penge at spare nu og her, men også i længden. Vi har inddelt det i følgende kategorier:

 

Læs også om vores attraktive kampagne Golden Week.

Eller læs mere om vores forskellige tilbud.

Har du brug for hjælp?