Apopro

Partnerskab med ApoPro

Apoteka

Apoteka udvikler digitale løsninger, der muliggør en bedre distribution og brug af medicin - læs mere

ApoPros samarbejde med Apoteka

Apoteka har udviklet den platform, der driver ApoPro, herunder backend, frontend, e-handel, operationelle styringssystemer og alt imellem.

ApoPro samarbejder fortsat med Apoteka for at udvikle nye tjenester, der gør det lettere at få kvalificeret rådgivning og support, når der er brug for et apotek.

 

My-Nurse

MyNurse er en privat sygeplejerske-virksomhed på Sjælland, fokuseret på services til private og virksomheder. MyNurse har fokus på høj faglighed, nærvær og det personlige sygeplejeforløb. MyNurse er stiftet og ejet af sygeplejerske Bettina Beck Huniche.

Colitis-Crohn

Colitis-Crohn foreningen arbejder med forskning, information og patientstøtte vedr. tarmsygdomme som morbus Crohn, colitis ulcerosa, mikroskopisk kolit og irritabel tyktarm

Forum for mænds sundhed

Forum for Mænds Sundhed virke er at forbedre mænds sundhed gennem at samle forskere, klinikere, behandlere, sundhedsarbejdere m.fl.. for at udveksle viden om mænds sundhed og sygdomme samt at deltage i aktiviteter, der sætter fokus på mænds sundhed og sygdomme.

Smil fonden

SMILfondens julemission går ud på at sprede SMIL på alle børneafdelinger i måneden op til jul. - læs mere

Det er altid den værste tid at være indlagt i julen, hvor børn går glip af julehygge i børnehave og skoler og med familien.

Til vores julemission skal vi uddele mere end 2.000 julekalendere på alle landets børneafdelinger. På de store Universitetshospitaler og på Epilepsihospitalet Filadelfia skal vi sammen med uddelingen af julekalendere også holde julekoncerter. Julekoncerten er i 2019 med nedstrygerkvartet MusikBeRiget og Maria Lucia.

Udover julekalendere giver vi afdelingerne små gaver, som personalet kan give til indlagte børn i løbet af december. Vi sørger for nissehuer og julepynt og masser af SMIL. Sidst men ikke mindst uddeler vi chokolade til personalestuerne på børneafdelingerne, for at takke dem for deres kæmpe store arbejde.

Aleris-Hamlet

Aleris er en af Skandinaviens førende private sundheds- og omsorgsvirksomheder. - læs mere

ApoPro samarbejder med Aleris-Hamlet

I ApoPro arbejder vi målrettet for en mere sammenhængende og nærværende sundhedsservice i Danmark. Som online apotek mener vi at vi kan bidrage væsentligt til at forbedre tilgængeligheden til faglig rådgivning og skabe bedre overgange mellem andre sundhedstilbud.

Vi er derfor stolte over at have indledt et samarbejde med Aleris-Hamlet, Danmarks største privat hospital. Hos Aleris-Hamlet er kunderne i centrum og servicen meget høj og hospitalerne hjælper både private kunder, kunder der kommer via deres sundhedsforsikring men også de offentlige hospitalers kunder når behandlings- og udredningsgarantien ikke kan overholdes.

Sammen tror vi at digitalt understøttede sundhedsløsninger skal være en central del af dine mulighed for at tilgå sundhedsservices og derfor samarbejder vi omkring Aleris-Hamlet Online hvor du hurtigt og nemt kan tilgå forskellige lægeservices.

Kontinensforeningen

Kontinensforeningen har til formål at varetage interesser for urin- eller afføringsinkontinente børn og voksne og at bryde tabuet omkring lidelsen. Foreningen arbejder med rådgivning om forebyggelse og målrettet kendskab til udredning og behandling af inkontinens.

hjerteforeningen

Hjerteforeningen giver nyttig viden og støtte til de mange danskere og deres pårørende, der lever et liv med hjertekarsygdom

SAS Eurobonus

Optjen Eurobonus point hos ApoPro. ApoPro Online Apotek har en aftale med Eurobonus reward-programmet, hvor du som medlem kan optjene point du bl.a. kan bruge til flyrejser hos SAS eller hotelophold - læs mere

Sådan gør du

Når du handler hos ApoPro Online Apotek vil du optjene 5 Eurobonus point for hver 100kr. du køber for.*

*Gælder ikke medicin og modermælkserstatning.

For at du kan optjene Eurobonus point når du handler på ApoPro.dk skal du gøre følgende:

1. Oprette en profil hos ApoPro.dk. Det kan du gøre her.
2. Gå til ”min profil”
3. Indtaste dit 9-cifrede Eurobonus medlemsnummer
4. Shop løs

Vi gør opmærksom på at du skal være logget ind med din profil for at vi kan tildele dig Eurobonus point. Du vil kunne se antal optjente Eurobonus point på din ordrebekræftelse.

Skulle du have spørgsmål til dine Eurobonus point, bedes du kontakte SAS kundeservice på +45 70 102 000 . Har du spørgsmål til oprettelse af profil og indtastning af medlemsnummer her på siden, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på chat eller tlf.

Gjensidige Forsikring

Gjensidige Forsikring er Danmarks største specialist i sundhedsforsikringer med behandlingsgaranti. - læs mere

ApoPro samarbejder med Gjensidige Forsikring

I ApoPro arbejder vi målrettet for en mere sammenhængende og nærværende sundhedsservice i Danmark. Vi tror på, at vi som et online apotek kan bidrage med løbende udvikling af høj rådgivningsfaglighed og skabe bedre overgang mellem andre sundhedstilbud.

Vi er derfor stolte over at have indledt et samarbejde med Gjensidige Forsikring, der har Danmarks stærkeste sundhedsforsikring og udbyder både til virksomheder og private. Hos Mølholm Forsikring handler det om at kunderne er i trygge hænder og derfor garanterer de den bedste behandling og undersøgelse der er behov for.

Sammen tror vi at digitalt understøttede sundhedsløsninger baseret på tryghed, udvikling og faglighed skal være den centrale del for at tilgå sundhedsservices og derfor samarbejder vi med Gjensidige Forsikring for at sikre en hurtigt og nem proces til de forskellige lægeservices.

Har du brug for hjælp?