Apopro
Rudolph Care Delight mist

Rudolph Care Delight mist

100 ml
Mærke: Rudolph Care
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
{{ '315.00' | customcurrency}}

Denne vare er desværre ikke tilgængelig!

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.9 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Rudolph Care Delight mist er en ekstraordinær blid ansigtsmist, der opfrisker din hud med masser af fugt. Den giver en øjeblikkelig følelse af energi og friskhed, når huden føles træt og tør, og Mist Delight er ideel til sart og tørstig hud - den unge såvel som den voksne.

Mist Delight indeholder bl.a. ingefærekstrakt, der effektivt reducerer de frie radikaler, som beskytter huden mod forurening, og honningekstrakt, som naturligt tiltrækker og fastholder fugt. Morgenfrueekstrakt har en rensende effekt og virker lindrende på mindre hudproblemer som rødme og irritation. Samtidig er den rig på essentielle fedtsyrer, mineraler og vitaminer, der plejer huden og giver den friskhed, fugt og næring.

Mist Delight er som resten af serien certificeret med det nordiske miljømærke Svanen og den økologiske Cosmos certificering.

Andre pakningsstørrelser

Rudolph Care Delight mist 30 ml

Dosis og anvendelse

Hold misten ca. 30 cm fra ansigtet, luk øjnene og spray let.
Brug Mist Delight morgen og aften som en mild fugtgiver på ren hud, før din ansigtscreme, olie eller serum. Giv dig selv et pift i løbet af dagen, hvis du har brug for et instant boost af fugt og energi.

Indeholder

Ingredients: Aloe Barbadensis Leaf Extract* (Aloe Vera), Aqua, Calendula Officinalis Flower Water* (Pot Marigold), Glycerin**, Zingiber Officinale Water (Ginger), Mel Extract* (Honey), Saccharide Isomerate, Euterpe Oleracea Fruit Extract (Acai), Sodium Levulinate, Parfum (Natural), Citric Acid, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

*Ingredient from organic farming **Made using organic ingredients.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.