Apopro
IdHAIR Elements Xclusive Repair Split End Elixir

IdHAIR Elements Xclusive Repair Split End Elixir

50 ml
Mærke: IdHAIR
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
{{ '170.00' | customcurrency}}

Denne vare er desværre ikke tilgængelig!

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.9 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Beskadiget eller kemisk behandlet hår styrkes og genopbygges øjeblikkeligt med denne reparationsserum. Håret bliver silkeblødt og blankt. Ekstraktet af fransk eg neutraliserer frie radikaler og reducerer effekten af oxidativ stress for beskyttelse. Indeholder marula-olie, som tilfører fugt.

Elements Repair Split End Elixir er et reparerende serum til beskadiget eller kemisk behandlet hår. Serummet styrker og genopbygger øjeblikkeligt dit hår, og efterlader det silkeblødt og blankt. Den indeholder Marula-olie der er rig på proteiner og omega fedtsyrer, der er med til at give et sundere hår, samtidig med at olien tilfører fugt til det skadede hår. Derudover indeholder serummet ekstrakter af fransk eg, som er antioxidant og hjælper med at bekæmpe oxidativ stress. Elements Repair Split End Elixir indeholder hverken sulfater, allergene parfumer. Derudover er den vegansk og glutenfri, hvilket gør at den kan bruges af veganere og gluten-allergikere.

Anvendelse

En lille mængde arbejdes ind i tørt eller håndklædetørt hår, skal ikke skylles ud.

Indeholder

Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, Polyquaternium-37, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Bis-Ethyl(isostearylimidazoline)Isostearamide, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, PPG-1 Trideceth-6, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Citric Acid, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance).

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Varenummer

690153 | 10220100001

Har du brug for hjælp?