Apopro

 

"Er du blevet forkølet..? Vi lægger et råt løg under din seng, det suger alle de grimme bakterier."
- Ikke alle råd er lige gode...hos Apopro vil vi usande råd og dårlig vejledning til livs.

Få hellere et godt råd hos os

Der findes meget information og mange råd når det kommer til forebyggelse af sygdom, lindring af symptomer og behandling. Råd fra et familiemedlem og sociale medier kan ofte være forkerte og i bedste fald har de ingen virkning, i værste fald forværrer de din situation.

Faglige råd af uddannet personale

Hos Apopro.dk har vi både uddannet farmaceuter og farmakonomer siddende, der kan give dig den rigtige vejledning og råd. Modsat et fysisk apotek, kan du hos Apopro.dk få besvaret dine spørgsmål hjemmefra stuen. Vores personale sidder klar på både telefon, chat og mail. Det giver dig en unik mulighed for at sidde i trygge ramme og helt anonymt få besvaret intime, såvel som generelle spørgsmål til din medicin og apoteksvarer.

Se vores artikeldatabase

Vi har samlet en oversigt med gode råd og medicin og symptomer. Den bliver konstant udbygget og skulle du ikke kunne finde svar på det du leder efter, så tøv ikke med at række ud til en af vores farmaceuter eller farmakonomer

Se alle vores artikler med gode råd her.

Mød teamet

Hos Apopro ønsker vi fuld gennemsigtighed, så du trygt kan få råd og handle din medicin og apoteksvarer hos os. Vi er en danskejet virksomhed, der fører de samme produkter som på et fysisk apotek, bare online. Du kan møde nogle af vores faglige ansatte her.

Receptpligt medicin til døren

Hos Apopro Online Apotek kan du købe din receptpligtige medicin. Vi tager os professionelt af din ordre og sørger for, at den gennemgår farmaceutisk kontrol fra bestilling til afsendelse. Du kan i ro og mag selv bestille din medicin fra dit eget hjem og få leveret medicinen som du foretrækker. Alt sammen nemt, hurtigt og billigt og til samme priser som på et fysisk apotek, og med indberetning af tilskud som du kender det.

Læs her hvordan du bestiller receptpligtig medicin hos Apopro her.

Har du brug for hjælp?