Apopro
Codage Serum No.1 Intense Moisturizing

Codage Serum No.1 Intense Moisturizing

30 ml
Mærke: Codage
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
{{ '590.00' | customcurrency}}

Denne vare er desværre ikke tilgængelig!

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.9 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Serum N°1 er en intensiv behandling specielt udviklet til tør hud og hud der i perioder har behov for et ekstra fugttilskud.

Produktet indeholder en ekstra rig sammensætning, der tilfører intens nærig således at huden igen kan regenereres og se frisk ud. Ved brug opleves et boost af fugt, der øjeblikkeligt gør huden blødere, smidigere og mere modstandsdygtig.

En kombination af fugtgivende ingredienser og hyaluronsyre af forskellige molekylærvægt arbejder sammen og trænger dybt ned i huden.

Dette serum tilfører huden lipider, der hjælper med at bevare fugten i huden samt med tiden øge det naturlige fugtsystem, så der fremadrettet er ydet beskyttelse for ydre påvirkninger.

Beroligende aktive ingredienser og en kraftfuld blanding af antioxidanter afhjælper følsom hud og dulmer rødme.

Serum N°1 bruges altid som det sidste produkt (hvis der bruges flere sera), da det grundet Hy+ er store fugtmolekyle der arbejder i overfladen. Også derfor skal den ikke stå alene, da den har brug for en creme at binde sig til, så den kan arbejde og ikke føles klistret på overfladen.

Velegnet til:

Alle

Anvendelse:

Kan bruges i hele ansigtet eller lokalt ved behov. Bruges under din dagcreme og/eller natcreme.

Ingredienser:

Aqua (water), glycerin, butylene glycol, Pseudoalteromonas ferment extract, erythritol, sodium hyaluronate, acetyl tetrapeptide-15, hydrolyzed hyaluronic acid, acetyl hexapeptide-37, homarine HCl, Plankton extract, diaminopropionoyl tripeptide-33, caprylyl glycol, caprylhydroxamic acid, mannitol, phenoxyethanol, sodium citrate, methylpropanediol, salicylic acid, sodium hydroxide, sodium benzoate, potassium sorbat.

Måske søger du: