Apopro
AutoTest 690010

Garanti for afsendelse på mandag - Bestil nu

Læs mere

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '12500.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.9 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Hvad er en PMP-gentest:

En PMP-gentest er et godt redskab til at sikre, at den medicin du får udskrevet af lægen er virksom på netop dig. Med en PMP-gentest kan du ikke blot sikre, at du kun betaler for medicin, der er virksomt på din krop, men også at du kun anvender medicin som din krop rent faktisk kan omsætte.

Dette er muligt, da PMP-gentesten kombinerer viden om de gener i din krop der er ansvarlige for omsætningen af medicin med viden om hvordan den medicin du får omsættes i kroppen.

En PMP-gentest analyserer udelukkende gener og genvariationer der har med medicins omsætning i kroppen at gøre. Den indeholder altså IKKE andre DNA-informationer, såsom information om arvelige sygdomme og lignende.

Anvendelse: Testen er nem og behagelig at bruge. Selve testen udføres som et kindskrab, hvor du skraber 20 gange i hver kind.

Resultat: Du kan forvente svar på din gentest 1-3 uger efter laboratoriet har modtaget din gentest. Når analyserne af din PMP-gentest er klar vil indholdet af Den Personlige Medicin Rapport blive grundigt forklaret for dig af en specialuddannet farmaceut fra Apopro Online Apotek. Ud over rapporten, får du også et skriftligt dokument med konklusioner fra samtalen. Det kan tage op til 2 måneder fra du har sendt din gentest ind til laboratoriet, før den fulde rapport ligger klar til dig.

Er du interesseret, kan vi også hjælpe dig med at kontakte den læge som har udskrevet din medicin i tilfælde af, at det er relevant at ændre i din medicin.

Den Personlige Medicin Rapport kan du modtage som en fil, der kan skrives ud på din printer. Du kan også få direkte adgang til den fremover i elektronisk form. Dette kræver at du gemmer den stregkode der tilsendes sammen med gentesten.

Hvad siger du ja til ved at købe PMP-gentest:

Ved at gennemføre et køb på en PMP-gentest giver du samtykke til at farmaceuten der tilknyttes din gentest må gennemgå din Personlige Medicin Rapport og få adgang til dit medicinkort.

Når du modtager din PMP-gentest vil du også modtage to samtykkeerklæringer.

Den ene beholder du selv og den anden skal underskrives og sendes tilbage i den vedlagte frankerede svarkuvert sammen med dit mund-celle-skrab. Årsagen for at vi du skal sende et samtykke retur er, at Myndighederne kræver at vi har dokumentation for dit samtykke.

Måske søger du: