Apopro
Australian Intim Shave gel

Australian Intim Shave gel

100 ml
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Garanti for afsendelse i dag - Bestil før 12:30

Læs mere

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '99.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.9 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Barbergel til intimbarbering med naturlig australsk TeaTree Oil. Specielt udviklet til at minimere barberknopper, indgroede hår, skægpest og rødme, som ofte opstår efter intimbarbering.


Dosis og anvendelse

Påfør gelen i intimområdet, vent et minut, barber i hårenes groretning og skyl efter med vand. Den gennemsigtige gel gør det muligt at se huden, mens man barberer, hvilket hjælper til at forebygge rifter. Vask intimområdet med intim wash fra Australian Bodycare inden barbering for at fjerne bakterier, som er årsag til røde knopper og indgroede hår. Afslut med intim balm efter barberingen for at opnå det bedste resultat.


Indeholder

Ingredients: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Ceteareth-20, Propylene Glycol Isostearate, 4-Terpineol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Tasmannia Lanceolata Fruit Extract, Carbomer, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Produktet er ikke tilsat parfume. Det i ndeholder de naturlige parfumestoffer, som findes i Tea tree oil iform af Limonene og Linalool.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.