Apopro
Purely Professional Conditioner 1

Purely Professional Conditioner 1

300 ml
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Køb for 500 kr. purely professional spar 30%

Garanti for afsendelse inden for 24 timer

Læs mere

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '189.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.9 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Purely Professional conditioner 1 er en del af en serie, der henvender sig til alle der vil mindske brugen af parfume, konservering og anden unødig kemi uden at gå med kompromis med kvaliteten.

Purely Pofessional conditioner 1 er egnet til fint til normal hår. Produktet giver glans og fylde samt smidiggør håret og gør det nemt at rede ud. Plejer hvert hårstår i dybden.

Purely Pofessional conditioner 1 giver håret styrke ved at pleje hvert enkelt hårstrå i dybden og efterlader det smidigt, glansfuldt og let at rede ud.

Dosis og anvendelse

Purely Professional conditioner 1 anvendes efter vask med Purely Professional shampoo. Fordel i hårets længder og lad det trække i ca. 3 minutter. For optimal pleje af håret anbefales det at behandle spidserne med Purely Professional treatment 1.

Afhængigt af hårets længde fordeles en mængde på størrelse med en 2-5 krone i hårets længder (dog ikke helt nede ved hårbunden).

Indeholder

Ingredients: Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium methosulfate, Cetearyl Alcohol, simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Citric Acid.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Måske søger du: