Apopro
Mderma md01 lipid balm

Mderma md01 lipid balm

75 ml
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Garanti for afsendelse inden for 24 timer

Læs mere

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '94.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.9 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

MD01 Lipid Balm er en unik fedtcreme, der er velegnet til ekstrem tør, ødelagt eller sårbar hud. Den danner en effektiv barriere på huden, som holder effektivt på hudens fugt. Cremen bekæmper udtørring af huden og genetablerer fugtigheds-balancen ved at supplere hudens naturlige fedtstoffer.

MD01 Lipid Balm består af 100% fedt, men er formuleret, så den absorberes hurtigere end lignende cremer. Cremen kan med fordel anvendes til irriteret og sart hud med tendens til eksem. Den er desuden nyttig under kolde vejrforhold til udsat hud såsom læber og fingerspidser. MD01 Lipid Balm er anbefalet af Allergy- Certified og Asthma Allergy Nordic. Den er uden parfume og farvestoffer og minimerer derved risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer.

Dosis og anvendelse

Smør cremen på lokalt udsatte områder. Påfør cremen i et tyndt lag på ren hud og gerne lige efter bad for optimal virkning. Cremen er drøj i brug. Kan anvendes af børn, voksne og nyfødte.

Indeholder

Ingredients: Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Cera Microcrystallina, Cera Alba, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.