Apopro
GUM Travler mellemrums­børste Nr. 1618 2,0 mm

GUM Travler mellemrums­børste Nr. 1618 2,0 mm

6 stk
Mærke: GUM
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Garanti for afsendelse inden for 24 timer

Læs mere

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '51.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.9 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

GUM Trav-Ler Mellemrumsbørste er en praktisk og effektiv løsning til fjernelse af madrester og bakterielt plak mellem tænderne. Børstehårene er behandlet med klorhexidin, som virker bakteriedræbende og holder børsten ren.

Mellemrumsbørsterne kan bruges til forskellige størrelser mellemrum mellem tænderne og kan anvendes til rengøring af broer, implantater og andre tandreguleringsapparater.

Mellemrumsbørsterne er lavet af snoede metaltråde, der giver en bedre holdbarhed og øger den effektive levetid af børsten. Metaltrådene er plastbelagte for at undgå at ridse implanter og for at fjerne metalfornemmelsen på tandhalsene ved brug.

Mellemrumsbørstens ergonomiske skaft giver maksimal komfort og kontrol takket være det fleksible skaft, der både kan vinkles og bøjes efter eget ønske, samt det gummibelagt håndtag. Den bøjelige hals gør det nemmere at rengøre de bagerste mellemrum i munden.

Mellemrumsbørsterne leveres med et ventilerende og hygiejnisk låg, der både fungerer som beskyttelse af børsten samt en forlænger til skaftet.

Anvendelse:

Placer børsten i en let hældning og før forsigtigt mellemrumsbørsten ind og ud mellem tænderne og undgå, at børsten forlader tændernes mellemrum. Det er vigtigt ikke at tvinge børsten ind i for snævre mellemrum.

Resultat:

Fjernelse af madrester og plak mellem tænderne samt giver et sundere tandkød.

Indhold:

6 mellemrumsbørster og beskyttelseshætter.

Tip:

GUM Trav-Ler Mellemrumsbørster fås i forskellige former og størrelser. Det er vigtigt, at man tager hensyn til mellemrummet mellem tænderne og vælger den størrelse børste, der passer til dig, da mellemrumsbørsterne ikke må tvinges ind i tændernes mellemrum.

ISO - 6

Trådstørrelse - 0,9

Passage hul diameter - 2

Måske søger du: