Apopro
Faaborg Pharma Carbamid Creme 10 %

Faaborg Pharma Carbamid Creme 10 %

200 ml
Mærke: Faaborg
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Garanti for afsendelse inden for 24 timer

Læs mere

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '46.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.9 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Carbamid creme 10% (22% fedtindhold) er en fugtbindende og styrkende creme til ekstrem tør, ru og fortykket hud på krop og fødder. Den plejende creme trænger hurtigt ind og medvirker til at binde fugtigheden i din hud. Indholdet af carbamid, også kaldet urea, som er et af kroppens egne naturlige stoffer, virker opblødende på den hårde og tørre hud.

Carbamid har desuden en god evne til at holde vandet tilbage i huden, hvorved fugtigheden i din hud øges betydeligt. Samtidig blødgøres den fortykkede og hårde hud, og den efterlades smidig og velplejet.

Dosis og anvendelse

Anvend et ekstra tykt lag Carbamid creme 10% på særligt tørre områder, fx albuer, hænder og fødder. Den bedste effekt opnås, når huden smøres ind umiddelbart efter badet, mens den stadig er let fugtig.

Indeholder

Ingredients: Aqua (vand), Paraffinum Liquidum (fedtgivende), Urea (fugtbindende), Cetaryl Alcohol (fedtgivende og emulgerende), Cetyl Alcohol (emulgerende), Glyceryl Stearate (emulgerende), PEG-75 Stearate (emulgerende), Ceteth-20 (emulgerende), Steareth-20 (emulgerende).

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.